Wijma Coaching staat voor samen onderweg

Voor en door jou

Kenmerkend voor mijn werkwijze binnen Wijma Coaching is de persoonlijke benadering. Er zit structuur in de aanpak en toch staat niets vast om zo volledig af te kunnen stemmen op wat voor jou nodig is.

Ik bereid met zorg en aandacht een coachtraject voor. Tegelijkertijd ben jij aan zet, heb je mede de regie en geef je hierdoor mede richting aan jouw traject. We doen dit stap-voor-stap zodat je overzicht blijft houden.

Aanpak

Een coachtraject start met een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we samen vaststellen of de manier van coachen past bij jouw vraag en verwachting.

Ik begeleid jou in het kiezen van een richting die bij jou past. Door de oefeningen met het paard word je zelfverzekerder en (her)ontdek je waar je goed in bent. Vanuit deze basis leer jij jouw richting bepalen in een tempo dat bij jou past. Je krijgt inzicht in het effect van jouw manier van communiceren en je ervaart wat het nu precies betekent om in verbinding te zijn met jezelf. 

Kernwaarden

Veiligheid
Ik creëer een veilige omgeving in al zijn facetten, maar bovenal een omgeving waarin je kunt zijn en durft te zijn wie je bent.

Van onschatbare waarde
Ik geloof dat ieder mens zijn/haar unieke waarde heeft. Je gaat deze herkennen, erkennen en omarmen; op waarde schatten.

Erbij horen
Ik luister met volle aandacht naar jouw verhaal. Je hoort erbij. Je wordt gezien en gehoord met alles wat er is en wil zijn.

Weten waar je aan toe bent
Ik streef ten allen tijde naar duidelijkheid en eerlijkheid met zorg en respect naar jou.