Het vereist moed om op te groeien en te worden wie je werkelijk bent

E.E. Cummings

Later als ik groot ben
Als ik volgens de wet volwassen ben
Later als ik groot ben
als men denkt dat ik de waarheid ken
Is dit dan nu later? Als ik groot ben?
Want ik snap nog niet veel van het leven
en ik weet nog steeds niet wie ik ben

Is dit nu later?

-Vrij vertaald naar ‘Is dit nu later’ van Stef Bos-

Eindelijk volwassen...

Na veel bloed, zweet en tranen is je middelbare schoolperiode (bijna) afgerond. Je zakt onderuit op de bank. Dat is achter de rug. Op dat moment vraagt je moeder: ‘Al ingeschreven voor je vervolgopleiding?’ Je zakt nog wat verder weg en het liefst zou je onder de bank kruipen. Het klinkt zo makkelijk: ‘Kies een opleiding die bij je past’. Dussss…

Of misschien heb je zojuist je vakdiploma gehaald en kun je op zoek naar die baan die jou op het lijf geschreven is. Je hoort het je oom nog zeggen: ‘Je hebt mazzel. De banen liggen momenteel voor het oprapen.’ Mazzel, noemen ze dat. Je wilt wel graag iets doen wat je leuk vindt en waar dat precies te vinden is…

Keuzes en onafhankelijkheid

Herken je dat? Je voelt je overweldigd door alle keuzes. Je wordt onzeker van het gevoel dat je moet kiezen. Je hebt het idee dat je na het maken van een keuze geen kant meer op kunt. Je voelt jezelf bevriezen of hard weg rennen. Niet kiezen klinkt als de beste keuze. Je schuift het keuzemoment voor je uit tot grote frustratie van jezelf en je omgeving.

Zou jij het fijn vinden om één op één met iemand van gedachten te wisselen? Iemand die onafhankelijk is en die niet geneigd is om je een bepaalde richting uit te duwen? Wil jij weten waar je nu echt goed in bent en wat je echt blij zou maken? Aarzel dan niet langer en neem contact op voor individuele coaching met paarden, zodat jij straks in staat bent een keuze te maken die bij jou past.

Jij en de kudde

Gedurende de sessies gaan de paarden je ondersteunen. Ze zullen je spiegelen, waardoor jij je bewust wordt van jezelf en je gedrag. Ook zijn paarden van nature experts op het gebied van rol en positie. Je gaat dus niet alleen ontdekken wat je goed kunt maar ook ervaren welke rol en positie van nature bij jou past. Ben je een leidende, volgende of een drijvende kracht? 

Het coachtraject bestaat uit 3 sessies in 3 maanden of uit 6 sessies in 6 maanden. Eén sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Iedere sessie is maatwerk. Deze wordt afgestemd op jou en je vraag.

Wacht niet langer en geef je zelfvertrouwen en ontwikkeling een boost. De wereld ligt aan je voeten.

Inhoud programma

Tijdens het coachtraject ga jij stap voor stap jouw route bepalen.  Het traject ziet er in grote lijnen als volgt uit:

  • Verkennen van de vraag
  • Jij bent aan zet. Wat wil je?
  • Jij bent van waarde. Waar ben je goed in?
  • Jouw waarden in breder perspectief. Wat ga je met je kwaliteiten, vaardigheden en talenten doen? In welke omgeving?
  • Afronding en evaluatie

 

Kortom welke talenten wil je waar inzetten? Waar kom jij het beste tot je recht?