Paarden begrijpen elkaar zonder te praten
Mensen praten zonder elkaar te begrijpen

G. Cepparullo

Heldere communicatie, begrip en vertrouwen

Duo coaching is bedoeld voor twee mensen die met elkaar verbonden zijn. Het maakt niet uit of de relatie privé of via werk is. De enige voorwaarde is dat beide mensen beter willen leren samenwerken.

Deze vorm van coaching is dus voor partners, familieleden, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld initiatiefnemers van een project.

Waarom Duo Coaching met paarden?

Merk je dat jullie communicatie minder goed loopt? Heb je het gevoel dat je onbedoeld langs elkaar praat, terwijl dat voorheen niet zo was? Praat je meer tegen elkaar dan mét elkaar? Dan is duo coaching met behulp van een paard een perfecte manier om beter met elkaar in contact te komen.

De rol van het paard

Gedurende de sessie zal het paard direct reageren op de posities die beide personen ten opzichte van elkaar innemen. Dit komt doordat het paard anticipeert op de aanwezige dynamiek, energie en de non-verbale communicatie.

Onbewuste patronen binnen de relatie worden op deze manier zichtbaar. Je ziet bijvoorbeeld wie welke rol en positie neemt en wie geneigd is initiatief te nemen.

Wederzijds respect

Het doel van duo coaching is dat beide personen zich (weer) gehoord en gezien voelen. Respect en vertrouwen zijn binnen de sessie van groot belang.

Ben je benieuwd wat Wijma Coaching voor jullie relatie kan betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.